0

Har en mitsubishi carisma 1,8 gls(automat) 1997mod. helt i starten npr jeg begynner å kjøre og kommer til feks en fartshump, så syns jeg det "knirker"

spurt 2012-03-25 14:41:47 +0100

Hei Benny!

Har en Mitsubishi Carisma 1,8 GLS(automat) 1997mod. Helt i starten npr jeg begynner å kjøre og kommer til feks en fartshump, så syns jeg det "knirker" en del i forstillinga. Kan dette være slitte foringer? eller hva kan jeg gjøre med det, eller "er det bare sånn"? Noe spesielt jeg bor sjekke på denne bilen, av kjente feil? Har en slitt hjulbolt på HF, kan jeg bytte denne selv, eller anbefaler du verksted? Har sånn grei kunskap om verksted og skruing.

Det er 14" stålfelg orginalt på denne, men pga dårlige sommerdekk, så ønsker jeg nye felger og dekk samtidig. 16" skulle gå bra? Bilen hadde gått utrolige 51000km da jeg kjøpte den, ca 61000km nå. Noe mulighet for enkelt å få litt mer krutt i den?

Mvh Anders

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-05-12 22:07:53 +0100

Hei! Dette er garantert 2x stabilisatorstag som er "løs" eller ganske "slitt".

Selve foringen består av at det er en stor bolt som er tredd ned fra selve staget, og i bærearmen der det er foringer på under, og oversiden.

Sist jeg kjøpte disse kostet dette komplett til begge siden rundt 3-400kr.

Er ganske enkelt å skifte selv, men du trenger 4 vanlige skiver som ikke følger med i pakken.

-> Skru av muttern på undersiden, ta opp hele bolten med foringene (Se hvordan disse gummiforingene lå), så tar du di nye å trer på som de gamle og skrur til. Hvordan foringene er plassert (under/oversiden) er ganske enkelt logikk hvis du tenker deg litt om.

Dette gjør du enkelt selv! Hvis muttern under sitter fast slik at alt går bare rundt, brenner du bare av nylonet som er på muttern som har i oppgave å "låse" dette fast (låsemutter).

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar