0

Audi og volkswagen tilbakekaller.... fy faen nå har jeg fått nok nå bytter jeg inn min 2007 modell audi a4 2.0tdi har hatt mye tull med den siden jeg

spurt 2011-10-19 02:13:52 +0100

AUDI OG VOLKSWAGEN TILBAKEKALLER.... fy faen nå har jeg fått nok nå bytter jeg inn min 2007 modell Audi a4 2.0TDI har hatt mye tull med den siden jeg kjøpte den i 2009 , nå skal jeg ha en Mitsubishi Asx Audi skal ikke nærme seg tuna mi i Halden....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-10-19 10:57:13 +0100

  • Skjønner godt du er lei, har selv hatt litt trøbbel med tyske biler og da spesielt VW. Har derfor holdt meg til Saab og Subaru de siste årene..

  • Blir lenge til neste gang jeg kjøper tysker...har vært strålende fornøyd med mine siste to Saaber og de to Subaruene har vært helt rå på vinterføre samt fullstendig feilfrie.

  • Tror du gjør det lurt å kjøpe ASX, men da bør du investere i 4x4 da disse vil være langt mere attraktive som bruktbiler vs forhjulstrekkeren..

  • Kvalitetsmessig er jo Mitsubishi solide biler, eneste ankerpunktet kan være den nye og spennende turbodieselen deres. Det er nok uansett for tidlig å si noe om, ikke hørt noe negativt enda...kjøp, kjør og kos deg i din nye ASX.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger