0

Vi har en audi a4 som vi er veldig godt fornøyde med, den mangler bare en ting nå som vi har fått vårt første barn, det er isofix fester i baksetet. h

spurt 2011-07-29 15:26:20 +0200

Vi har en Audi A4 som vi er veldig godt fornøyde med, den mangler bare en ting nå som vi har fått vårt første barn, det er isofix fester i baksetet. Har forsøkt seter uten isofix fester men de virker så veldig kronglete å montere. Derfor lurer jeg på om det er kurant og ikke så kostbar sak å ettermontere isofix i bilen vår?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-29 15:26:54 +0200

Hei

Dette er et spørsmål det ikke finnes noe godt svar på. Men jeg tror det næremeste jeg kommer er: Nei – dette går dessverre ikke - uten at jeg av den grunn IKKE skal si at det finnes unntak.

Grunnen – eller rettere sagt – problemet er forankringen til isofix festene i selve karosseriet. Hvis det ikke finnes originale fester for dette så vil du ikke få godkjent monteringen. Akkurat disse tingene har blitt strengere de siste årene. Selv om det rent fysisk er mulig å lage ”nye fester” vil du neppe få de godkjent. Jeg her endog vært borti biler som har byttet ut det gamle 2-punkts magebeltet i baksetet med nytt og mer moderen 3-punkt, men ikke fått det godkjent. Enden på den visa ble å sette inn igjen de gamle...

I tillegg kommer problematikken rundt det rent estetiske. De færreste er vel lite ville til å skjære opp bilsetene for å få festepunktene på riktig plass.

Beklager et litt lite oppløftende svar fra meg denne gangen, men håper du finner løsninger som er til å leve med.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar