0

Jeg er en eier av en outlander jeg er veldig frnøyd med bilen. jeg kjøpte bilen ny mai 08. bilen har i dag gått 20000. men nor bilen var ca 1 mnd gam

spurt 2009-06-23 00:24:04 +0200

Hallo. Jeg er en eier av en Outlander Jeg er veldig frnøyd med bilen. Jeg kjøpte bilen ny mai 08. Bilen har i dag gått 20000. Men nor bilen var ca 1 mnd gammel så håppet en slange¨i fra turboen. Bilen ble helt død. Bilen ble fraktet med redningsbil for jeg stoppet bilen med en gang.Jeg fikk bedskjed av verkstedet at feilen ble funnet,men etter en mnd så fikk jeg det samme problemet igjen. Slangen hadde ikke døtti av. Jeg stoppet bilen og restartet den. Da gikk den som normalt igjen. Dette har skjedd etpar ganger i vinter også. Bilen min skal på service neste tirdag 30.06 på Grua auto der jeg kjøpte bilen og der jeg var med bilen den første gangen.Ossen skal jeg legge fram problemet? Ossen skal jeg kunne bevise at det faktisk kan skje uannmeldt? Det skal sies at jeg har 2liter disel 140hk vw motor Hilsen en ellers så fornøyd bil eier.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-23 14:41:22 +0200

Hei. Outlander er veldig bra biler, men dette har jeg hørt om tidligere - og det skal være en kjent sak for merkeverkstedet. Jeg tror de rett og slett skifter slangen - og problemet er løst. Du må bare høre med verkstedeet når du skal på service. Kanskje litt før så de evt. får bestilt opp deler til du kommer! Dette ordner seg! Ha en god sommer!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar