0

Jeg er en gjerrigknark, men veldig glad i bil. har ikke hatt bil på en stund, da bor i gangavstand til jobb midt i sentrum. men skal kjøpe noe nå. sk

spurt 2011-04-09 02:15:32 +0100

Hei Benny. Jeg er en gjerrigknark, men veldig glad i bil. Har ikke hatt bil på en stund, da bor i gangavstand til jobb midt i sentrum. Men skal kjøpe noe nå. Skal ha automat, og helst diesel. Inbiller meg at man får litt mer "sprut" av diesel vs bensin på de mindre motorene. Det blir kanskje barn til neste år, men bare ett, da vi begge er i slutten av 30-årene, uten barn. Har kikket en del på Audi A3 Sportback, og tror den vil dekke våre behov, selv med en barnevogn. Hva tror du om plassen i en A3 Sportback for 2 pluss en liten for noen år? Gjerrigknarken slår til, og har helst ikke lyst til å bruke mer enn 180,000 er der omkring. Vil helst ikke ha noe som er eldre enn 4 år og med fornuftig km-stand. Det ser typisk ut som jeg må ut med 225,000 eller mer for det jeg ser etter. Og her kommer det andre spørsmålet. Om jeg kjøper fra forhandler, har ikke noe innbyttebil, hva er realistisk å forvente at man kan prute på en bil, i prosent eller kroner gitt mine ovenforgitte kriterier? Sitter pris på dine kommentarer, og eventuelle meninger om bilen jeg vurderer. Tusen takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-09-13 23:50:09 +0100

Du kan trygt kjøpe en Audi Sportback. Den er akkurat så mye større en en vanlig Audi eller Golf til at den dekker ditt behov. Både bagasjerommet og plassen i baksete til bakovervent barnestol er stor nok til dine behov og det er en trivelig bil å kjøre og eie.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger