0

som du sikkert vet, så er det så og si umulig å få registrert en gt-r 32-34 på norske veier.hvorfor det egentlig?

spurt 2013-08-04 14:00:14 +0200

Hei Benny. Som du sikkert vet, så er det så og si umulig å få registrert en GT-R 32-34 på norske veier. Hvorfor det egentlig? Var det pga høyere utslipp siden vi har den EØS avtalen, eller var det riktig det jeg leste om VACN hadde bannlyst bilen grunnet noe latterlig greier? En av drømmebilene mine er en GT-R32 som jeg har vært forelsket i siden barndommen... En vakker dag hadde det vært flott og eie en slik maskin. C-10'en er også en fantastisk vakker bil og se på, og hadde vært jævlig kult å eie en slik.

Men hører rykter om at det er enten umulig, eller svært vanskelig å få registrert en slik bil...

Er dette noe du har kjennskap til? Mvh Frederic

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-11-20 01:38:26 +0200

Så lenge du skaffer tak i eurospec bil, altså bil som er solgt ny i europa er det ingen store problemer å få godkjent Skyline i norge. Problemet er at r32 ikke er solgt ny i norge å kan derfor \"ikke\" registrerest i norge på generelt grunnlag. Du kan derimot registrere den på \"motorhistorisk Grunnlag\". Men da skal du ha veldig god dokumentasjon å har 0 mulighet til å forandre noe som helst på bilen slik som felger osv. Veldig mange importerer Eurospec biler fra England bl.a som er forholdsvis enkle å registrere i norge. Jspec får man visst ikke godkjent pga stål å vindu er tynnere/lettet å derfor ikke tilfredstiller norske krav.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar