0

Sist helg innvisterte vi i en 2007 mod audi a6 2,0tdi, blid og fornøyd var vi helt til i dag da problemene startet. selgeren opplyste oss før kjøpet

spurt 2011-04-02 20:38:08 +0100

hei Benny, sist helg innvisterte vi i en 2007 mod Audi A6 2,0tdi, blid og fornøyd var vi helt til i dag da problemene startet. Selgeren opplyste oss før kjøpet om at bilen hadde kolidert en gang og hadde skiftet panser og" fronten" samtidig hadde det blitt skiftet reg. reim(vannpumpe og strammer)alle servicer hadde blitt gjennomført hos merkeverksted. I dag begynte lampen for gløding å lyse under kjøring samt lampen for avgasskontrollsystemet, bil gikk så i nødmodus. Jeg tok så kontakt med selger som sier etter litt om og men at bilen har vært kondemnert tidliger, og at siste service er tatt av en kompis av selgeren som har jobbet med møller tidliger, men at biler er i god stand nå,bilen har gått 92000 km. mitt spørsmål er: hva er et realt prisavslag for bilen siden det ikke har vært opplyst om at bilen har vært kondemnert i forhold til en bil som ikke har vært kondemnert? eller bør jeg bare få hevet kjøpet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-20 00:26:31 +0100

Ville hevet kjøpet og funnet en lik bil som ishe var noe tull med! Man vet aldri ka som e blitt gjort med smelte biler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger