0

Har noen spørsmål om nissan navara ,2005 mod.,2,5td,irehjolstrekk.: er det konstant firehjulstrekk eller er det som på andre merker,at det går å kjøre

spurt 2012-07-22 16:48:36 +0100

Hei,har noen spørsmål om Nissan Navara ,2005 mod.,2,5TD,irehjolstrekk.: Er det konstant firehjulstrekk eller er det som på andre merker,at det går å kjøre bare med 2-hjulstrekk ? Hva sånn cirka ligger drivstoff-forbruket på ? Er det generelt en grei bil og er det noe man bør undersøke mer enn ellers?Den modellen jeg har i tankene er firedørs med to sitteplasser,men det er montert skillevegg,må den være der ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-05 18:24:10 +0100

denne bilen går normalt på bakhjulsdrift. Du kobler inn framhjulene ved å trekke i en spak. Ved å bevege litt til på spaken får du ekstra lavgirserie.

forbruket ligger på ca literen på blandet. Det er greie biler. Sjekk for rust og det er lite trøbbel med disse bilene. turbo og clutch havari har skjedd i noen tilfeller.

skilleveggen må stå der, fordi politikerne vil ikke at vi skal sitte behagelig og trafikksikkert i varebil. Fjerner du denne blir det dyrt! Kjøp en enkelcabiner. Da har du litt plass igjen bak setene og du slipper skilleveggen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger