0

Jeg har en '98 skyline r34 gt-t. jeg skulle innom biltilsynet en tur for å kjøpe prøveskilt pga et japsetreff på rudskogen. dette var 3. eller 4. gan

spurt 2012-01-02 14:16:20 +0200

Hei, jeg har en '98 Skyline R34 GT-T. Jeg skulle innom biltilsynet en tur for å kjøpe prøveskilt pga et japsetreff på Rudskogen. Dette var 3. eller 4. gangen jeg var og skulle kjøpe prøveskilt. Da sier damen bak skranken plutselig at jeg har en bil som ikke er lov å registrere i Norge og at jeg dermed ikke får lov til å få prøveskilt. Når jeg påpekte at jeg har fått lov til å kjøpe prøveskilt tidligere så sa hun bare at da må kollegene hennes ha gjort en feil. Hva er grunnen spurte jeg, og det var fordi denne modellen ikke for lov til å bli registrert rett og slett. Jeg viste henne en annonse (http://www.finn.no/finn/car/used/obje...) og fortalte at dette er en helt lik bil og den har fått norske skilter, hva kan være grunnen til dette? Det var hun usikker på, men nå hadde hun allerede sperret chassisnr mitt fra å få prøveskilter frem til 2050(!!) så nå kunne hun ikke endre det igjen liksom?!?! Så etter mye frem og tilbake med både Nissan Norge, bildirektoratet og mange andre så er det ingen som er villige til å hjelpe meg med å få fjernet sperren på chassisnr mitt hos biltilsynet. Har du noen tips til hvem jeg kan hendvende meg til direkte for å få ordnet opp i dette da biltilsvinet helt klart ikke har noen sak, dette pga de snakker mot seg selv for hver ting jeg spør dem om. Mvh utrolig frustrert og irritert! (Kjetil)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-02 15:06:46 +0200

Banebiler/konkurransebiler blir vel kjørt på henger til banen. Trenger ikke prøveskilt da.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-01-02 15:42:25 +0200

Den er helt original. Har vurdert å prøve å fikse skilter på den siden, men det blir jo ikke så lett nå...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger