0

Kjøpte en nissan x-trail 2.0 dci comf, 2005 mod i vinter. har hatt store problem frosne dørlåser (ikke listene, smurt desse med silikon 2 ggr pr uke),

spurt 2010-03-24 18:41:10 +0100

Hei Benny!Kjøpte en Nissan X-Trail 2.0 dCi Comf, 2005 mod i vinter. Har hatt store problem frosne dørlåser (ikke listene, smurt desse med silikon 2 ggr pr uke), dørlåsene (låsmekanismene) har rett og slett ikke fungert. Har fått opp dørene og brukt de-icer og smurt desse flere ganger i uka både i pluss grader og minusgrader, uten at problemet har blitt løst. Har flere ganger opplevd at vi ikke har kunnet opne dørene innenfra og vi har måttet klatre ut bagasjeromsluka 3 ganger. Har hatt mange biler som har stått ute hel vinteren uten slike problem. Kan akseptere at dørene fryser fast enkelte ganger, men ikke noen og 20 ganger på under 2 måneder. Noen som har gode løsninger på dette? Bilen er nå inne hos forhandler der de prøver å fikse dette. Skal visst være et kjent problem med desse! Føler at det kan i værste fall gå ut over sikkerheten dersom man er maks uheldig og ikke kommer seg ut dørene i en nødsituasjon. Forøvrig en god bil ifht fremkommelighet på vinteren og i vanskelig terreng

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-07-17 19:12:08 +0100

Hei

Jeg anbefaler deg å investere i motorvarmar inkl kupevarmer med timer. Det gjorde jeg, og har ikke hatt problem med at dørene fryser fast på noen måter. Timer stiller du inn slik at motorvarmer starter t.d 2 til 3 timer før du skal på jobb, og vips har du og isfri bil når du kjøre på jobb om vinteren :D Kort sagt enn fryd :D Jeg angrer IKKE på investeringa som kostet meg 4500 kroner.

Fordelen og når du har diesel bil er at når motoren er litt varm om morgonen så sliter det mindre på selve bilen og ikke minst risiko for skader i motor er redusert betraktelig.

Lykke til.

Mvh

Tidligere frustrert bileier som slet med samme problem.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger