0

Har akkurat kjøpt en nissan terrano ii 2.7tdi 97 modell.merker nå at når jeg ligger å kjøre i turtallområdet 2-3 000omdr så "nøkker" det i bilen.har v

spurt 2011-12-19 09:21:17 +0100

Hei Benny. Har akkurat kjøpt en Nissan Terrano II 2.7TDI 97 modell. Merker nå at når jeg ligger å kjøre i turtallområdet 2-3 000omdr så "nøkker" det i bilen. Har vært borti at det kan være den elektroniske gasspedalen som fjusker, men mistenker at det ikke er den siden det kun kommer i det gitte turtallsområdet. Har du noen forslag til dette problemet?

Mvh Harald

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-19 12:47:35 +0100

Er det automat eller manuell? Hvis det er automat så kan det være at det er "lock up-en" i girkassa du kjenner - men da skal turtallet også falle litt.

Ellers så kan det være at du kjenner A/C-kompressoren slår ut / inn.

Vil nok anbefale deg en tur innom et verksted for å sjekke ut feilkoder / prøvekjøre, så du får klarhet i dette.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-12-21 12:10:05 +0100

Det er en manuell kasse. Jeg skiftet dieselfilter og fylte en diesel tilsettning på tank, og jeg innbiller meg at det ble bedre, men forsvant ikke helt.

Motorlampen er heller ikke på. Jeg kvier meg litt for å dra på det lokale merkeverkstedet, da jeg har dårlige erfaringer med det. Har hatt en nissan primera der jeg hadde problemer med, og verkstedet feilsøkte i ukes vis. Dette ble en dyr affære uten at de fant noe. Og problemet var bare en bagatell feil.

Vet du om noen spesialister på denne biltypen jeg kan rådføre meg med i forbindelse med feilsøkingen?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger