0

Lurer på å kjøpe meg en brukt bil til trekking av campingvogn.har sett på en nissan x-trail 2,2 dci 2007 mod.men bilen er chiptrimmet.så kommer spørsm

spurt 2011-08-19 11:22:35 +0200

Lurer på å kjøpe meg en brukt bil til trekking av campingvogn. Har sett på en Nissan X-trail 2,2 DCI 2007 mod. Men bilen er chiptrimmet. Så kommer spørsmålet, er dette noe bilen tåler ved trekking av campingvogn?? Noen sier at bilen er tunet ned pga. avgifter,så bilen skal tåle dette. stemmer dette? En bekjent av meg trekker rundt på en 2000 kg campingvogn. Og han sier at den har litt svak motor i oppoverbakker. Han kunne selv tenke seg å få litt mere kraft i motbakkene.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-19 12:21:59 +0200

Hvis bilen IKKE har automatgir, så vil jeg påstå at det bare er en fordel om den er chippet når du skal trekke stor campingvogn. Forutsatt at det er skikkelig utført, med omprogrammering og ikke er en såkalt ”powerboks”.

Vær imidlertid oppmerksom på at det skal betales ekstra hk-avgift på de ”nye” hestekreftene chippen gir – om det ikke allerede er gjort…

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar