0

Jeg sitter og søker etter bruktbil om dagen. som småbarnsfar til et barn og samboer ønsker jeg meg en bil som kan frakte oss der det trengs uten å måt

spurt 2011-05-06 13:08:40 +0200

Jeg sitter og søker etter bruktbil om dagen. Som småbarnsfar til et barn og samboer ønsker jeg meg en bil som kan frakte oss der det trengs uten å måtte stroppe alt på tak osv. Ønsker 4x4, litt bakkeklaring og god plass. Tenkte da på en x-trail, outlander eller lignende. Hvordan er disse bilene mtp. kvalitet? Hva vil da være et godt kjøp. Har mest lyst på x-trail da den ser ut til å ha en lettere innlastingbredde bak. Ønsker helt ikke å bruke mer en ca 200 000,- da det er nok av annet å bruke penger på i denne fasen av livet.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-05-26 21:10:53 +0200

X-trail er et yppterlig valg, kjøpte min 2006 X-trail Elegance Columbia for 212.000 for 14 dager siden. Har gått 94.000 km, har panorama soltak som minstemann i barnestol i baksetet er kjempeglad i :-) Fullt skinninteriør, navigasjon på stor skjerm og et upåklagelig drivverk som har lås på mellomakselen slik at du får ekte 4WD! Dette styres enkelt via bryter på dashbord. Kona føler også at bilen ikke er FOR stor, da det ofte er et problem med SUV. Hvis man skal plukke på noe, har jeg funnet litt høy støy fra motor, lavt giret girkasse (kan fint bruke 3. gir i 30 km/t), fås ikke med automatgir (untatt på 2.5 bensinmotor SOM JEG ABSOLUTT IKKE KAN ANBEFALE) og at lasterommet er noe lite når baksetene er i bruk. Men alt dette er vel en vanesak når det gjelder alle SUV'er i familie-prisklassen? Kjørte Ford Mondeo 2008 før, og overgangen var jo deretter... Alt i alt er jeg kjempeglad i min X-trail, og kan bare anbefale den videre til andre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar