0

Jeg opplever lett risting i ratt som kommer og går, i en 05 x-trail 2.2 dci elegancedekkene er avballansert (ifølge nissan) , senterkopper er skiftet

spurt 2010-04-12 14:05:10 +0200

hei, jeg opplever lett risting i ratt som kommer og går, i en 05 x-trail 2.2 dci elegancedekkene er avballansert (ifølge nissan) , senterkopper er skiftet, bremsene hang, men det er fikset og det er smurt opp..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-04-12 14:40:22 +0200

Hei. Dette kan være flere ting. Det kan være last i et dekk eller en felg. Det kan i aller verste fall være kast i bremser elller en defekt hjulspindel, eller noe annet i drivverket.

Men det kan også være at dekkene IKKE er godt nok avbalansert, selv om det allerede er gjort. Kan en vekt ha løsnet og falt av? Det kan også være at bremsene ligger på igjen, det kan ofte oppleves som nettopp ubalanse.

Kjenn etter om de er varme når du har kjørt.Prøv evt og bytt plass på for og bakhjul og zse om det endrer seg da. Gjør det det, så er feilen i felg/dekk.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar