0

Har en x-trail 2.2 diesel fra -02. den har plutselig fått en grovere gange ved belastning, f.eks oppoverbakke og kan fuske litt. den stanger på en måt

spurt 2009-05-26 11:44:11 +0200

Hei Benny.Har en X-trail 2.2 diesel fra -02. Den har plutselig fått en grovere gange ved belastning, f.eks oppoverbakke og kan fuske litt. Den stanger på en måte for så å fyke avgårde igjen når ett visst turtall er passert. Ett bilverksted fikk feilkode på en sensor ved gasspedalen og den er byttet, over 8 lapper kostet det. Var ok en stund, men oppfører seg nå helt likt, men ingen feilkoder. Nissan sier det er turboen, men skal ha betalt for over 4 timer for feilsøking. Jeg får så mange motstridende svar at nå er jeg helt i villrede. Kan du hjelpe meg? Evt. gi meg en anbefaling om et verksted med ekstra god kompetanse på området? Takk, en fin spalte du har.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-05-26 14:06:16 +0200

Vanskelig spørsmål å svare på uten å ha prøvd eller hørt, men absolutt sannsynlig at dette er turboen. Ville holdt meg til et merkeverksted, de har den beste kompetansen på dette. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar