0

Sliter med vasking av bil, skiten sitter så godt fast. spesielt nå når veisaltet griser til bilen. jeg bruker høytrykk 60 grader, og en turtle bilsham

spurt 2011-02-11 11:39:07 +0200

Hei,

Sliter med vasking av bil, skiten sitter så godt fast. Spesielt nå når veisaltet griser til bilen. Jeg bruker høytrykk 60 grader, og en turtle bilshampo som skrubbes med klut. Spyler bilen ren etterpå.

Noen gode råd her, eventuelt tips om vaskemiddel.

Hilsen H

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-11 11:56:53 +0200

Hei. Jeg har brukt mye tid på bilpleie, og jeg faller alltid tilbake på Meguiars sine produkter, som du får kjøpt på bl.a Bilxtra. Jeg kan ihvertfall si at jeg ikke anbefaler Turtle sine produkter, uten at jeg skal gå noe mer inn på det. De har en Shampoo som er helt rå. Jeg anbefaler et selvvaskeanlegg med avfetting, men ikke la detta stå på for lenge, et lite minutt holder, og ikke før det på lenger opp en til vinduskanten. Deretter spyler du bilen regn med høytrykken som inneholder såpe. Så vasker du bilen med bøtte, svamp, og Meguiars sin shampoo. Avslutt med å spyle bilen regn, før du fører på varmvoks og glansvask. Følger du detta, er bilen garantert regn! Bare husk på å polere og vokse bilen jevnlig om du er nødt til å bruke avfetting ofte.

Håper på en rein bil.

mvh. FØO

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2014-01-21 20:42:30 +0200

Hei . Vask med parafin, spyl av med varmt vann ,så kan du vaske med grønnsåpe tillsatt flytende hardvoks, dette har jeg gjort med flere biler og alltid rene biler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar