0

Vi er en famile på fire (to små barn), som kanskje også blir fem i løpet av de neste årene..er dette en god familebil, i forhold til f eks vw passat

spurt 2009-10-28 12:58:34 +0200

Hei! Vi er en famile på fire (to små barn), som kanskje også blir fem i løpet av de neste årene..er dette en god familebil, i forhold til f eks VW Passat som vi har nå? Har hørt at japanske biler skal være driftssikre og trenge lite vedlikehold, men med motor fra Renault(?) ble jeg litt usikker på dette? Vi har behov for en bil som er romslig og driftssikker, hatt mye rep på Passaten. Kan dette være et godt alternativ? Vi tenker også på firehjulstrekk, men dette utgjør kanskje et godt pristillegg?Mvh Trond Dyrseth

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-28 13:43:54 +0200

Hei Trond! Skal du ha Qushqai MÅ du ha den største som heter +2. Motoren fra Renault er god - så den er ikke noe å bekymtre seg over. Men den minste motoren på 1,5-liter får du ikke med 4x4. Da må du på 2-liter. Og JA - da blir den en del dyrere.

Nissan er veldig driftssikre og gode biler - så jeg er ikke redd for å anbefale dem. Den er høyere enn Passat - så den blir litt mer "hopp og sprett" enn Passaten, som er litt mer Limousine.

Qashqai skal - som Passat - ha service minst en gang per år.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar