0

(gjelder ikke på evt. bruktimporterte biler)hva mener at det ikke er fabrikkgaranti på bruktimporterte biler?

spurt 2009-06-14 03:05:10 +0200

(gjelder ikke på evt. bruktimporterte biler)Hva mener at det ikke er fabrikkgaranti på bruktimporterte biler? De har samme garanti som biler som er ny i Norge. Og hos forhandler skal de behandles på samme måte. Det er en europeisk garanti(den fulgte med min bil)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-15 14:43:17 +0200

Joda, fabrikkgarantien er ofte lik - dvs det er fabrikkgarantien i landet bilen ble solgt ny i som gjelder. Hvis denne er lik som i Norge, er dette greit.

Men: I tillegg kommer at vi i Norge har fem års reklamasjonsrett. Dette er en særnorsk regel som gjør at norske forbrukere står mye sterkere enn i EU-landene. Reklamasjonsretten gir deg rett til å reklamere i fem år - enkelt forklart ting som er ment å skulle vare i minst fem år. Altså ikke slitedeler. Har du en bil som er bruktimportert fra f. eks Tyskland, kan du bare glemme dette. Gjelder kun biler som er solgt nye i Norge. Håper dette er oppklarende.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar