0

Vi er en en familie som har 3 barn i alderen 0-3 år. minsten har nå blitt så stor at han må bytte til et større bilsete, og vi har nå behov for en 7-

spurt 2012-01-31 15:00:38 +0200

Hei,

vi er en en familie som har 3 barn i alderen 0-3 år. Minsten har nå blitt så stor at han må bytte til et større bilsete, og vi har nå behov for en 7-seter for å kunne klare å sikre alle ungene godt nok. Bilen skal stort sett brukes til bykjøring, men vi bor såpass bratt til, samtidig som at vintrene her kan være røffe, at vi trenger en 4WD.

Vi står mellom Nissan Pathfinder og Mitsubishi Outlander. Hvilke av disse to bilene vil du anbefale å kjøpe for en familie i vår situasjon?

Mvh Synnøve

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-31 16:34:34 +0200

Nissan Pathfinder er en arbeidshest av rang, men ikke helt problemfri..dessuten kan den bli noe stor og tungvin bil til bykjøring. Mitsubishi Outlander er et fint alternativ, men med et svakere 4-trekk system. Vil anbefale dere å sjekke ut Peugeot 4007 og Citroen C-Crosser (samme bil som Outlander). Disse ligger som regel litt lavere i pris enn Mitsubishien, og dessuten er motoren på 2,2-liter bedre enn den 2,0-literen fra VAG som sitter i de fleste Outlandere!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar