0

Du benny! har skjønnt at du også er volvofan og derfor håper eg at du kan svare på dette. jeg skal ha min første bil om ett års tid og drømmer om ein

spurt 2010-01-20 13:16:35 +0100

Hei du Benny! Har skjønnt at du også er Volvofan og derfor håper eg at du kan svare på dette. Jeg skal ha min første bil om ett års tid og drømmer om ein Volvo 240. Kommer fra ein skikkelig Volvofamilie og har vokst opp i Volvo. No har vi en V70 fra 2005 og en C30 som er nesten ny. Kan du si litt om hva eg må ut med for ein fin 240 og kanskje også litt om hva eg må se opp for? Har sett bruktguiden her på broom men der fant eg ikke noe om den.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-20 13:22:08 +0100

Hei Kenneth. Så hyggelig at du er interessert i 240, det er en av mine favorittbiler gjennom tidene. Helt riktig at den foreløpig ikke er i bruktguiden, men det kommer. Det kan jeg love!

Så til spørsmålet ditt: Dette er en super førstebil, men du skal bruke litt tid på å finne et pent eksemplar. Jeg pleier å si at det beste er å kjøpe en av de første - eller en av de siste. Første hvis du vil ha en bil med klassisk look. De siste hvis du vil ha mest mulig (tross alt) moderne bil.

Du bør kjøpe med 2,3-literen og jeg anbefaler absolutt bil med femtrinns girkasse og servostyring. Da er 240-en langt hyggeligere å leve med!

Rust er den store stygge ulven her, som på så mange andre eldre biler. Sjekk særlig i gulvet, både i kupeen og i bagasjerommet. Også nederst på B-stolpen. Andre ting du må sjekke er bremser og eventuell oljelekkasje fra motoren. Vi snakker jo om "godt voksen" bil så mye kan gå galt.

Tok et kjapt nettsøk og fant en 240 Classic til 28 000 kroner som virker nesten optimal. Akkurat EU-godkjent, påkostet og vært i samme familie lenge. Sånt er viktig! For 25 000-30 000 kroner bør du få en veldig fin bil. Kan du mekke litt selv er det også enkelt å reparere og deler er billig. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger