0

Jeg snakket med en fyr for litt siden som hadde en bekjent som var forsker. han påstod at denne fyren hadde forsket på miljø tilknyttet biler, etter

spurt 2009-12-14 00:17:17 +0100

Hei Benny, jeg snakket med en fyr for litt siden som hadde en bekjent som var forsker. Han påstod at denne fyren hadde forsket på miljø tilknyttet biler, etter et langt regnestykke kom de frem til at Volvo 240 av alle biler er den mest miljøvennelige bilen gjennom tidene. Hvis du ikke bare ser på co2 utslipp men produksjonstid og levetid på bilen kontra nyere biler, da skulle vist to førren være mest miljøvenlig. Jeg synes dette høres merkelig ut, har du hørt noe om dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-14 13:59:25 +0100

Heisann Ole. Jada, jeg har hørt om dette. Også på på biler som Chevrolet Suburban ol. som også har lang levetid. Grunnet til at noen mener at det er slik er at det å produsere en bil, med alle deler, interiør osv også er ganske lite CO2-vennelig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger