0

Leser med litt bekymring om det som nå skjer med volvo. jeg har vært fornøyd volvoeier i mange år og mine fem siste biler har vært volvoer. nå har j

spurt 2009-11-04 12:58:23 +0100

Hei Benny. Leser med litt bekymring om det som nå skjer med Volvo. Jeg har vært fornøyd Volvoeier i mange år og mine fem siste biler har vært Volvoer. Nå har jeg lenge gått og sett på en XC60 og planen er å bytte over jul. Men i dagens situasjon og hvis Volvo virkelig blir solgt til Kina, vil du fraråde meg å kjøpe dette merket da? Vil jo nødig kjøpe en så dyr bil hvis bruktverdi og anseelsen til Volvo kommer til å få juling.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-04 13:10:46 +0100

Heisann Tarald. Skjønner godt at du har lyst på XC60, det er en veldig bra bil.

Nei, jeg ville ikke vært redd for å kjøpe Volvo selv om det nå ser ut som de havner på kinesiske hender. Dagens modeller blir jo ikke noe dårligere av den grunn. Det jeg har lest om dette så langt og om Geely som vil kjøpe Volvo, tyder på at de er både seriøse og langsiktige. De vil kanskje lage noen "spare-Volvoer" for det kinesiske markedet, men hvis Volvo skal kunne konkurrere skikkelig i vår del av verden er de nødt til å ha produkter som er på høyde med de beste i klassen.

Personlig vet ikke helt hvor godt jeg liker det som skjer. Men jeg tror på ingen måte at dette vil rasere Volvo. Krysser fingre for at kineserne vil vise seg å være gode og ikke minst langsiktige eiere. Lykke til med bilvalget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger