0

Jeg har en v70 xc cross country, 1998-modell (usa-modell). jeg har to spørsmål:1. i eksosanlegget er det en "varmevifte" (i usa-modellene) like ved ka

spurt 2012-04-15 15:20:33 +0100

Jeg har en V70 XC Cross Country, 1998-modell (USA-modell). Jeg har to spørsmål:

  1. I Eksosanlegget er det en "varmevifte" (i USA-modellene) like ved katalysatoren slik at det skal ta kortere tid før den får full virkningsgrad. Den vifta slutta å virke for ei tid tilbake, og da får jeg varsel via ENGINE-lampa. I Norge er ikke ei slik vifte påbudt og jeg har ikke tenkt å installere ei ny. Hvordan få bort feilsgnalet? Volvo merkeverksted i Trondheim får det ikke til.

  2. ABS / TRACS lampene lyser ofte, og andre ganger ved ny oppstart kan alt være greit ei lita stund, men så lyser lampene igjen. Er nok flere feilkilder her, så som f.eks. ABS sensor i et av hjulene og kontaktfeil i ABS modul. Ved avlesning av feilkoder sier Volvo merkeverksted at feilen kan være enten en sensor eller selve modulen, og de foreslår bytte av sensor i høyre bakhjul først. Jeg synes det er litt tilfeldig framgangsmetode, en skulle tro at feilkodene var mer spesifikke. En ny modul koster ca 15000 kr, men på Volvoforum hevdes det at typisk feil er vakkel i de store loddepunktene. Er det mulig å få tak i en brukt modul uten å ta ut eksisterende for å avlese typenummer (mao. holder det med årsmodell)? Ser at det finnes brukte både i Norge og Sverige, men de "krever" typenummer (det er noe prakk å ta ut modul for å bestille, sette inn igjen mens en venter på enheten for så å ta ut og skifte igjen).

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-07-12 16:38:22 +0100

Prøv og kjør den på 4 hjuls kontroll - Volvo mannen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger