0

Min mors xc70 skal til retting og lakk snart. flere dører og skjermer som er bulket. samt div. lakkskader. det jeg lurer på er hvor nøye kan jeg kreve

spurt 2010-08-04 13:34:01 +0100

HeiMin mors XC70 skal til retting og lakk snart. Flere dører og skjermer som er bulket. samt div. lakkskader. Det jeg lurer på er hvor nøye kan jeg kreve at lakkverkstedet skal være?Jeg mener de bør demontere alt av håndtak, lister, pakninger osv for å få et bra resultat uten lakkskjøter på kanten av dører, inni dører, lakkrester på lister osv. Desverre ser man altfor ofte at dette ikke blir gjort.Kan man også kreve hellakkering om det blir nyansefoskjeller på de ulike panelene? Tenker da på forskjellen mellom nylakkert og gammelt.Er snakk om en forsikringssak.På forhånd takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-04 14:08:59 +0100

Hei Lars. Jeg tror du kan være ganske så sikker på at de her vil demontere det som skal gjøres med lister hånak osv. hvis det er snakk om et seriøst firma.

Og det finnes faktisk et krav-spekk også som sier noe om hvor mye støv etc. som kan "tillates" i ny lakk.

Den største utfordringen er nok allikvel fargeforskjeller. Noen fabrikker spørøyter sine biler med et så tynt lakklag at det er umulig for en lakkerer med handsprøyte å gjøre det samme.

Men de flesre lakkerer eller rettere sagt flekker ut det som kalles for tilstøtende flater slik at man får en jevn og nesten usynelig overgang mellom ny og gammel lakk.

Uansett så vil nok en omlakkering syns i en eller annen grad. Slik både er og må det være. Men jeg håper dere vil bli fornøyde med jobben som skal gjøres!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger