0

Jeg kjører a3 sportback med quattro og er veldig godt fornøyd med den. jeg kjører fire mil til jobben hver dag og er avhengig av en bil som kommer se

spurt 2010-01-18 13:14:48 +0100

Hei Benny. Jeg kjører A3 Sportback med quattro og er veldig godt fornøyd med den. Jeg kjører fire mil til jobben hver dag og er avhengig av en bil som kommer seg fram. Skulle gjerne sittet litt høyere og jeg har prøvd Q5 men den synes jeg blir litt for stor. Litt brautende også og det passer ikke meg helt :) Men jeg synes jeg har hørt at Audi skal komme med en mindre firehjulstrekker også. Vet du noe om det? Eventuelt hva tror du den kommer til å koste? Veldig fint hvis du har mulighet til å svare på dette. Vennlig hilsen Cecilie..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-18 13:33:10 +0100

Hei Cecilie! Tror det er flere som tenker som deg og det tar også bilfabrikkantene konsekvensen av, nå er det mange mindre SUV-er på gang. En av dem er Audi Q3 som jo da høres ut som den perfekte bilen for deg.

Denne er som navnet tilsier basert på A3 og går inn under Q5 i størrelsen. Jeg vil tippe at det blir mye mekanikk fra VW Tiguan i denne, men designet blir sannsynligvis både lekrere og mer sporty. Veldig vanskelig å tippe så mye om priser ennå, men den må jo nødvendigvis koste endel mindre enn Q5. Derfor tar jeg en råsjans og sier fra rundt 350 000 kroner.

Senere i år kommer Minis SUV som vi akkurat har vist bilder av her på broom. BMW X1 er allerede på plass og Mercedes jobber også med en bil under GLK i størrelse. Dessuten har Land Rover en bil på gang i denne klassen. Det blir med andre ord ikke vanskelig å finne liten SUV med statusfaktor etter hvert!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger