0

Jeg er en av de som sverger til bakhjulstrekk (kan til nød finne meg i en 4x4) og jeg lurer derfor på hva som er best når det kommer til volvo.det stå

spurt 2009-05-12 18:55:38 +0200

Hei Benny!Jeg er en av de som sverger til bakhjulstrekk (kan til nød finne meg i en 4x4) og jeg lurer derfor på hva som er best når det kommer til Volvo.Det står i prinsippet mellom 940 eller 960 siden de tross alt er litt rimeligere, men snuser også på å legge en god del ekstra i bil og få noe mer standsmessig og kjøpe meg en V70 AWD 2.5. Akkurat bensinforbruket er noe jeg ikke bekymrer meg så veldig mye om, men jeg har liksom ikke hørt så veldig mye hverken til eller fra om Volvo 960 av den tidligste typen (den med 940-karosseri). Er dette samme motoren som står i de senere 960ene og v90? Er denne verd å snuse på?Vurderer også en Mercedes stasjonsvogn, men der er jo setene et sorgens kapittel. Det blei et langt og omfattende spørsmål dette her som kan kuttes ned til;Er den første karosseritypen av 960 noe å samle på?Burde jeg heller legge i de ekstra pengene å kjøpe en V70 AWD?Hva med Mercedes?Mvh. Ole Martin

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-23 14:32:14 +0200

Hei Ole Martin.

Er den første karosseritypen av 960 noe å samle på?

  • Absolutt! Motor og utstyr er største forskjellene på 940 0g 960. Dette er en diger stasjonsvogn, laget på den "gamle" Volvomåten. Og du får veldig mye bil for pengene i bruktmarkedet. Bare finn en som ikke har gått en million kilometer!

Burde jeg heller legge i de ekstra pengene å kjøpe en V70 AWD?

  • Da får du en langt mer moderne bil, det er nok største forskjellen. Og framkommeligheten blir virkelig av en annen verden. Har du pengene, ville jeg seriøst vurdert det.

Hva med Mercedes?

  • Hvis du ikke kan leve med setene, er jo det et godt argument for å ikke kjøpe gammel Mercedes. Til Mercas fordel taler veldig god plass, driftssikkerhet og slitestyrke - selv om heller ikke disse er feilfrie.

Lykke til med valget! :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar