0

Har akkurat overtatt min far sin volvo 850 2,5l glt 170hk."problemet" er at det virker som mange av hestene er på ferie.den drar noe dårlig frem til j

spurt 2011-05-12 09:21:32 +0100

Hei. Har akkurat overtatt min far sin Volvo 850 2,5L GLT 170HK.

"Problemet" er at det virker som mange av hestene er på ferie. Den drar noe dårlig frem til jeg kliner gassen nesten helt ned, da kjenner jeg at den begynner å dra slik den skal. Jeg har hatt en lik bil bare med en 2,4L 144HK og den dro bedre.

Like før den begynner å dra, er det akkurat som om noen skrur på en bryter så den drar bra. Det virker som at alt dragmomentet ikke vises før jeg gir mye gass.

Far`en min har dratt mye hestehenger med den hvis det har noe å si. Han har også bare kjørt korte strekninger med den.

Hva kan dette være? Daukjørt? Gasswire? Luftfilter?

Har spurt litt rundt og folk mener det kan være en defekt termokropp i innsuget, så på luftfilteret og der var det mye støv og drit så den må selvfølgelig byttes.

Takk for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-31 15:08:18 +0100

Hei, det spørs hvilket innsprøytningssystem du har også, om du har en luftmassemåler eller om det er MAP-sensor på innsuget. Først ville jeg sjekket og byttet alt som har med tenningsdeler på motoren å gjøre. Så ville jeg gått over oljefella under innsuget, den som ventilerer topp og blokk og skiller ut olja. Det er serviceintervall på rengjøring og bytte av disse. Når du gjør det så sjekker du samtidig at alle slanger og klemmer sitter ordentlig på innsuget og er tett.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger