0

Jeg har i grunnen bestemt meg for å gå for en ny volvo v50. vi har i tre år hatt en v50 og har vært strålende fornøyd med den. men nå er det på tide å

spurt 2009-10-21 00:38:09 +0200

Hei!Jeg har i grunnen bestemt meg for å gå for en ny Volvo V50. Vi har i tre år hatt en v50 og har vært strålende fornøyd med den. Men nå er det på tide å fornye den litt og i den sammenheng har jeg noen spørsmål: (gå ut i fra hva du selv ville ha valgt)-Hva slags motoralternativ? Og mauell el automat?-Hva med ekstrautstyr?-Hva holder seg best i pris? Sølvgrå eller cox-grå?-Summum? R-design, E-drive?På forhånd takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-21 14:35:14 +0200

Hei Stian. Jeg har Volvo V50 selv som ?konebil? (Rød så klart?) Jeg synes 1,6dieselmotoren er fin ? og prisgunstig, så jeg hadde nok valgt den. (det er det vi har ? for å si det på en annen måte?) - og da er det manuelt gir som gjelder.

Drivè utgavene er rimlige både i innkjøp og bruk. Er du litt miljøbevist er dette et godt kjøp.

R-design pakke koster en god del ? men kler bilen veldig godt, så jeg anbefaler det også ? når jeg ikke betaler det selv ;-)

Et annet ? dyrere - og bra alternativ er 2,0-liter diesel med automat i den velutstyrte Summum-utgaven.

Så lenge du velger en kurant farge, så er du "safe". Gjerne sølv, sort eller koksgrå. Men velg også en du liker selv!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar