0

Synes du i dine reportasjer er utrpreget negativ mot audi-sjåfører og japanske plastikk-suv'er. har både audi og m.outlander selv men kjenner meg ikke

spurt 2010-09-01 12:43:59 +0100

Hei Benny!

Synes du i dine reportasjer er utrpreget negativ mot Audi-sjåfører og Japanske plastikk-SUV'er. Har både Audi og M.Outlander selv men kjenner meg ikke igjen i de karakteristikkene du gir disse. Så derfor undres jeg hvor etterrettelig resten av dine kommentarer og tester er? Vet du har en Audi selv så skjønner ikke helt holdningen din her.

Nok om det. Vurdere å kjøpe en Volvo XC60 men er usikker på om det er verdt å bruke penger på firehjulstrekk da jeg bor i utkanten av Oslo og stort sett ferdes i byområdet. Hvordan er denne på vinterføre med 2wd gitt sin relativt høye egenvekt? Er det evt. annet utstyr som du mener er et must ved kjøp av en slik bil? Har ikke fått testet den enda men kan jeg forvente samme komfort som i siste versjon V70 (som er noe av det beste jeg har opplevd)?

mvh Audi-sjåfør

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-01 15:00:09 +0100

Som du sier jeg har selv Audi som jeg er veldig fornøyd med, som jeg vurderer å bytte i en Japansk SUV, fordi jeg trenger plassen. Og jeg er ikke sikker på hvilke artikkel(er) du sikter til heller.

Men jeg har ofte fått litt kritikk for at jeg er FOR positiv, og for lite kritisk. Det å gjøre alle fornøyd er heller ikke mitt mål, men å klare å formidle det jeg opplver på en grei og forstålig måte er et viktig mål. Så er det lov å være uenig i vurderingene.

Her kommer jo både behov, egne erfaringer og ikke minst følelser inn også.

Når det gjelder V60 FWD så kjørte jeg den i fjor vinter, uten problemer av noe slag med famkommeligheten. Det skal nok være VELDIG dårlig kjøreforhold før du IKKE kommer fram med den.

Komforten er svært god, så der tror jeg ikke du vil bli skuffet. Ville nok kanskje gått for en Summum-utgave. Da får du "må-ha" utstyret!

Ønsker deg lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar