0

Har en xc 70 2005 mod bensin. har hatt den noen måneder, og utfordringa er komforen i førersetet som består av delskinn.kjører jeg lengre turer så kje

spurt 2013-02-06 19:25:55 +0100

Hei, Har en XC 70 2005 mod bensin. Har hatt den noen måneder, og utfordringa er komforen i førersetet som består av delskinn.Kjører jeg lengre turer så kjenner jeg det i ryggen. På korte turer merker jeg ingen ting. Har kjørt mangen ulike typer biler opp gjennom årene - også mange volvomodeller, men det har til nå aldri vært noe problem med sittekomfort og ryggvondt slik jeg nå opplever.
Hva kan årsaken være til at komforen i dette setet er av en slik art at det merkes på korsryggen? Volvo er jo kjent for å ha gode seter - kan det være noe spesielt med akkurat dette setet ? Har prøvd meg frem med alle de ulike seteinnstillinger de siste månedene , til ingen nytte. Bilen har ennå ikke passert 85 000 km, så tror ikkje det er snakk om slitasje. Det har vært kun en eier før meg - et voksent par. Tips til hva jeg kan gjøre for å rette på dette ? er veldig fornøyd med bilen ellers, men sittekomforen i førersetet er en utfordring og tar noe av kjøregleden.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-07-13 18:44:34 +0100

De bilene fikk jo b.l.a. kritikk for dårlig interiør når de kom. Deriblandt dårlige seter..

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger