0

Har oppdaget en volvo som jeg ikke tror så mange tenker på når de skal kjøpe stasjonsvogn med 4x4. nemlig første generasjonen med volvo cross country

spurt 2010-11-19 13:14:03 +0100

Hei har oppdaget en Volvo som jeg ikke tror så mange tenker på når de skal kjøpe stasjonsvogn med 4x4. Nemlig første generasjonen med Volvo Cross Country. Jeg oppdaget den i hvert fall ved en tilfeldighet og kjenner jeg har lyst på en! Skal ha bil med firehjulstrekk til vinteren og mest lyst på stasjonsvogn. Det er ikke så mye å velge mellom av bra objekter til rundt 100 000 men der er denne Volvoen. Anbefaler du kjøp? Hilsen Arne F.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-19 13:30:03 +0100

Hei Arne. Du har nok litt rett i det. Den første XC70-.en (som vel bare het Cross Country da den kom) er ikke bilen det skrives altfor mye om. Årsaken er nok først og fremst at den var på markedet ganske kort, dessuten med litt ukurant motorisering. Fart i sakene ble det jo virkelig da neste generasjon kom med dieselmotor.

Første XC var basert på 850 og var jo dermed en ganske gammel konstruksjon allerede da den kom. Men også veldig mye positivt med denne bilen. Til 100 000 kroner må du nok påregne at den har gått langt, fort godt over 200 000 kilometer.

Da er det mye du bør sjekke! De "vanlige" Volvo-feilene som bremser og forstilling er obligatorisk. Ta også en nøye sjekk av alt elektrisk, at det virker som de skal. Rusten kan også begynne å komme på disse, se særlig nederst på karosseriet.

Komplett servicehefte er en stor fordel, en-eiers bil likeså. Finner du en som er skikkelig godt fulgt og og godt passet på, trenger det ikke være veldig skummelt at den har gått endel.

4x4 er solid, men ikke akkurat siste nytt lenger. Du må også regne med at det går med litt drivstoff.

Men når alt dette er sagt: Finner du et fint eksemplar der alt stemmer, anbefaler jeg absolutt kjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger