0

Jeg lurte på ditt synspungt vdr kjøp av brukt drosje, ser at man kan skaffe seg en rimelig xc70, om man kjøåer en som er drosjekjørt.det er mange av

spurt 2010-09-19 16:19:54 +0200

Hei, jeg lurte på ditt synspungt vdr kjøp av brukt drosje, ser at man kan skaffe seg en rimelig xc70, om man kjøåer en som er drosjekjørt. det er mange av dem som har byttet motor og gear. eller annen bil med 4x4 som har gått som drosje hva andbefaler du?

Mvh. Glenn Børresen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-24 16:14:27 +0200

Kan bare svare ut fra egne erfaringer. Kjøpte selv en taxikjørt volvo xc70 -06 mod for et år tilbake! Den har det vært en del småplukk med! Automatkassa og toppen var skifta på den, men fikk fort andre problemer som er irritable! Ene frontlykta fikk el.problem, park.sensor bak streika, varmeapp.registeret gikk tett...... midt i den kaldeste vinteren vi har hatt i mans minne selvsagt...... ;) Så røyk bremseklaven bak i stykker, og nå senest har et hjullager forran tatt kveld...(dyrt) og gass-sensoren er gåen! Elsker bilens kjøreegenskaper og komfort, men det kan dukke opp litt problemer som du sikkert skjønner! Håper dette var litt til hjelp i alle fall! Lykke til med bilkjøpet! :)

mvh Tor Erik

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar