0

Og takk for meget interessant spalte. har en xc 70 der treårsgarantien nettopp er ute både med omsyn til alder og km. nylig kortsluttet en pumpemotor

spurt 2010-03-10 12:09:31 +0100

Hei og takk for meget interessant spalte. Har en xc 70 der treårsgarantien nettopp er ute både med omsyn til alder og km. Nylig kortsluttet en pumpemotor i bakakselen, med det resultat at jeg ikke lenger hadde drift på bakhjulene, likeså sluttet alle hjelpemidler å virke. Bilen ble et helvete å kjøre på glatt føre, men er fikset nå for godt og vel 6 lapper. Jeg forespurte lokalt volvoverksted om ikke dette var utvidet garantisak, svaret fra volvo (sentralt?) var nix. En bil som i sin tid kostet vel 600.000 må da kunne forventes å ha levetid på "firehjulstrekket" i mer enn 3,5 år? Hva synes du, bør jeg bare akseptere?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-17 21:04:04 +0100

Vært en del feil med Haldex 3, så du er ikke alene. Opplevde det samme, men innenfor garantiperioden. Haldex 4 skal visst være mye bedre og varer like lenge som bilen. Har Haldex 4 nå på ny bil, og det er genialt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger