0

Har gamletypen 07 xc70 som har passert 110000 og fabrikkgaranti utgått. uten forvarsel, uten lyder, men i fart begynte plutselig displayet å lyse "a

spurt 2010-02-19 13:19:18 +0200

Hei. Har gamletypen 07 xc70 som har passert 110000 og fabrikkgaranti utgått. Uten forvarsel, uten lyder, men i fart begynte plutselig displayet å lyse "Antisladd service erfordras", og har fortsatt med det Etter dette virker fortsatt abs, men jeg har hverken antispinn eller drift bak. Bilen har blitt noe mer utfordrende å kjøre kan man si. Forslag til hva dette er? En dumpventil for firhjulsdrift er skiftet på garanti tidligere, og jeg tror neppe det er denne nå. Om så det er en eller annen hydrolikkpumpe som koster skjorta, hva med kjøpsloven og forventninger om hvor lenge en bil tl 600’’ fortsatt bør forventes å ha firehjulstrekk?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-10 13:42:52 +0200

Hallo! Det er nok desverre slutt på den tiiden da Volvo var helt feilfrie... Jeg antar at problemene du nå har skyldes dårlig kontakt i en eller annen sensor. At informasjonen uteblir, og derfor sier bilen i fra. Du bør stikke innom et merkeverksted og få "lest av" feilkoden som sikkert ligger lagret i bilen. Da får du noe konkret å forholde deg til.

Når det gjelder nybilgarantien, så er som du sier den ute. Den er 3 år eller 100 000 km på Volvo.

Men er bilen solgt ny i Norge så har du 5 års reklamasjonsrett. Og kan benytte deg av denne, på deler som ikke er "normale slitedeler" og som forventes å vare lengre enn i 5 år, slik som elektriske styreenheter osv.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar