0

Har lyst på enten v70 eller 9-5 fra rundt tusenårsskiftet. det jeg tenker mest på er hvilke av de som har best driftsikkerhet, og om den idet hele ta

spurt 2014-02-19 12:18:23 +0100

Hei, har lyst på enten v70 eller 9-5 fra rundt tusenårsskiftet. Det jeg tenker mest på er hvilke av de som har best driftsikkerhet, og om den idet hele tatt er god på noen av bilene. Kunne gjerne ha hørt hvilke av de du liker best med tanke på design, kjørekomfort, interiør også, men først og fremst er det driftsikkerhet som teller mest. Er det dumt å kjøpe en sånn med rundt 230 på tellern, eller er det best å gå for en Legacy fra 1999? Setter pris på svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-19 12:52:35 +0100

Heisann!

Både Saab og Volvo er i utgangspunktet solide og gode, men allikevel ikke helt feilfrie biler.

Etter 13 - 14år og 230 000 km. går det neppe på generelt grunnlag å si at den ene er bedre enn den andre. Det gjorde det jo knapt da d var nye heller.

Her tro eierhistorikk, vedlikehold, bruksmønster og ikke minst servicehistorikk avgjør. Samt kanskje også hvordan bile er utstyrt også. Det gjelder jo å finne en kombinasjon man liker. Så noen fasit klarer jeg ikke å gi deg.

Kanskje bortsett i fra Subaruen som du nevner til slutt nok er n et rent teknisk + at den også har firehjulstrekk. Det er også de kjedeligste av dem.

Personlig hadde jeg nok sett etter en god, pen og fin Saab her.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger