0

Jeg kjøpte min volvo v70 2,4 2010 modell (den var da gått 43 000 km) for 9 måneder siden, den ble tatt inn til norge av bil i nord fra sør sverige. d

spurt 2013-02-06 19:25:47 +0100

Hei Benny. Jeg kjøpte min Volvo V70 2,4 2010 modell (den var da gått 43 000 km) for 9 måneder siden, den ble tatt inn til Norge av Bil i Nord fra sør Sverige. Det som er problemet er dieselvarmeren. Den starter som normal når jeg starter motoren, men virker bare periodisk når den stilles inn på "timer funksjon" og "direktestart". Bilen er inne på verksted nå for 4 gang med dette problemet (6 gang om du tar med ett enkelt skifte av kupé-filter som det luktet død hund av etter noen ukers tid, og 1 service som de egentlig skulle ha tatt før jeg fikk bilen).

Verkstedet skiftet brenner og vifte til varmeren forrige gang den var inne (3 gang), men feilen kom tilbake etter noen dagers. De får ikke opp noen feilkoder per dags dato, og hos dem har varmeren startet eksemplarisk, men likevel har den begynt å fuske etter noen dager når jeg har fått bilen hjem, uten unntak og jeg frykter den vil gjøre det denne gangen også. Jeg har sjekket at jeg ikke gjør feil, og både drivstoff og batteri er som det skal, men likevel virker dieselvarmeren bare av og til.

Bil i Nord sier nå at de vil ikke gjøre noe mer siden de ikke får opp noen feilmelding, men det er jo ett eller annent som er feil med den varmeren! Hva i all verden gjør jeg? Man skal da ikke betale så mye penger for en bil med en funksjon som ikke virker som den skal?

Mvh Kristin, frustrert volvo eier.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-01-06 21:21:20 +0100

Hei.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2014-01-06 21:26:26 +0100

Hei, har kjøpt en v70 på bil i nord importert fra sør sverige med omtrent samme problem. Veit ikje koffer dette problemet oppstår på de men har hørt flere tilfeller av norske\" biler med samme problem. Til slutt men etter mye klaging og irettesetting monterte de ny dieselvarmer til meg. Skulle bare mangle! De tjener rått på bilsalgene sine og skal da selfølgelig sørge for at varene duger og at kundene er fornøyde. Vennlig hilsen ufornøyd Volvo v70 d5 eier.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar