0

Skal skifte bil i løpet av nærmeste framtid, og har tenkt å bruke ca 250-270k.pr nå er det volvo v70, volkswagen passat 4motion og skoda octavia scout

spurt 2012-12-04 10:57:25 +0100

Hei Benny.

Skal skifte bil i løpet av nærmeste framtid, og har tenkt å bruke ca 250-270k. Pr nå er det Volvo v70, Volkswagen passat 4Motion og Skoda Octavia Scout som skiller seg ut. Er jo en del forskjell i hva man får i forhold til biltype og årsmodell her. Prøvekjørte en Passat for noen dager siden og likte den svært godt, men har alltid hatt Volvo og kvier meg litt for å skifte merke. Men å få 4wd på en volvo koster relativt mye mer. Hva vil du anbefale?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-12-05 12:17:40 +0100

Til denne prisen får du en fin brukt Passat. I forhoild til V70 med firehjulstrekk får du nyere bil og den bør også ha gått en god del kortere.

Størrelsesmessig er disse to temmelig like. Bak rattet vil nok Volvoen føles hakket mer påkostet, støydempingen er også bedre. Volvo koster jo også mer som nybil, særlig når det gjelder utgavene med firehjulstrekk.

Passat er en ekte folkebil. Det er langt fra verdens mest spennende bil, men de siste to generasjonene er gode biler, egentlig uten noen klare svakheter. De scorer jevnt bra på det aller meste. Kvaliteten har også blitt bra, jeg ville absolutt ikke vært redd for å kjøpe brukt Passat.

Octavia Scout er en offroad-stylet utgave av Octavia med firehjulstrekk. Jeg synes designet er tøft og den skiller seg helt klart mer ut i trafikken enn en Passat gjør. Men Skodaen er mindre, både for folk og bagasje. Dessuten en litt billigere bil enn Passaten, det merker du blant annet i interiøret og på støydemping.

Skjønner at det ofte føles trygt å holde seg til samme merke, men du tar nok ingen store sjanser om du velger å bytte over til et av disse heller.

Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar