0

Et spørsmål vedr volvo v70 drive. de har kun en 1,6 dieselmotor og med tanke på at dette er en relativt stor og tung bil, vil vel dette si at du vil f

spurt 2012-08-02 07:51:29 +0100

Hei! Et spørsmål vedr Volvo V70 drive. De har kun en 1,6 dieselmotor og med tanke på at dette er en relativt stor og tung bil, vil vel dette si at du vil få problemer med å dra en tom tilhenger nesten med denne bilen, eller tar jeg feil?(satt på spissen, selvfølgelig). Klart det er fristende med en så stor bil til en ok pris, men dersom den ikke gjør noe nytte for seg dersom man skal dra en henger med litt lass, eller man merker det godt dersom man pakker full bilen, blir man jo litt hjelpeløs.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-02 11:16:21 +0100

Jeg har hatt en Citroen XM 12d, litt tyngre bil med like mange hk og litt lavere dreimoment. Gikk helt fint å dra tilhenger med den. Var da ingen racerbil, men heller ikke for svak. Kjører man med full bil og henger, tar man det rolig allikevel.

Motoren i eDrive'n har fått god kritikk, mange har blitt overrasket over hvor godt den går. Dessuten får bilen litt bedre kjøreegenskaper, fordi motoren er lettere enn de større motorene. Ville valgt større motor hvis jeg kjørte mye med tung henger, evt stor campingvogn.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar