0

Jeg er på utkikk etter en ny stasjonsvogn. har en 2006 vw passat 1,9 tdi i dag. jeg ønsker en romslig stasjonsvogn hvor fruen sitter komfortabelt i fr

spurt 2012-08-02 07:40:08 +0100

Hei! Jeg er på utkikk etter en ny stasjonsvogn. Har en 2006 VW Passat 1,9 tdi i dag. Jeg ønsker en romslig stasjonsvogn hvor fruen sitter komfortabelt i fremsetet selv om vi har et "feilvendt" barnesete bak passasjersetet. (husker ikke om det er bakovervendt eller forovervendt det heter, hun sitter i alle fall med ryggen mot kjøreretningen :-)). Grunnen til at jeg bytter er av flere grunner, men hovedsaklig er det for å gå fra manuell til automat og at jeg ønsker å komme meg vekk fra Møller helv....... som merkeverksted. Er så lei av Møller at det er til å spy av. Derfor skal jeg også bytte ut Poloen til fruen. Det tror jeg blir en toyota auris hybrid, men er mer usikker på stasjonsvogn. Avensisen virker å ha litt dårligere plass bak, men er det slik at jeg vil få det samme problemet i en V70 også? Tenker da på 2009 modellen med 2,4l dieselmotor. Er dette et godt kjøp? Vet at Skoda Superb har god plass i baksetene, men da er jeg tilbake til Møller konsernet igjen og de unner jeg virkelig ikke en krone til. Trenger litt hjelp og tips. Trenger en driftssikker bil som byr på lite problemer og enkelt bilhold. Ford er helt uaktuelt, bare så det er sagt også. Enkelt skal det ikke være. På forhånd takk for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-09 11:01:35 +0100

Ja, har v70 selv men det er 2008 mod. Er godt fornøyd med plassen i v70 og det skal nok vere god plass i v70 2009 mod også, pluss god bagasje plass. Volvo er i tilegg en av de mest drift sikre bilmerkene du får, pluss sansynligvis er det det beste bilmerket når det gjelder sikkerhet. Et bonus i tilegg: volvoer har utrolig gode seter! Lykke til med valget;)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar