0

Vi tenker å få tak i en volvo v70 d2. blir den da for treig når vi blir 5 personer i bilen, eller er det en helt grei motor.vet du hva den knappen på

spurt 2012-06-30 22:33:07 +0100

Hei, vi tenker å få tak i en volvo v70 d2. Blir den da for treig når vi blir 5 personer i bilen, eller er det en helt grei motor.

Vet du hva den knappen på nøkkelen med den varselltrekanten er på nøkkelen på bilen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-07-13 12:41:04 +0100

det er nok kansje en grei motor, men hadde jeg valgt så ville eg nok heller godt for d3, det er alt etter va man har lyst på. Det er også litt spørs om man trenger krefter til å komme seg opp fjellveier og lignende når det er snø, men om du da har fire hjuls trekk så skal det ikke være noe problem med d2.

Varselltrekanten på nøkkelen er en knapp som du kan bruke til å aktivere bil alarmen med. nødblinken vil bli aktivert og bil hornene vil fløyte av og på, det kan brukes i tilfeller der bilen er utsatt for tyveri eller lignende nødstilfeller. en kan også få tak i tilegsutstyr som også kan hjelpe i slike nødstilfeller.

et tips er å besøke volvocars.com (eller volvo.no ) der kan du bygge din egen volvo og få med det utstyret akkurat du vil ha og lese og få mer info om det forskjellige utsyret du vil ha med i din volvo.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-07-13 14:16:36 +0100

Det er en helt grei motor. Den har bra dreimoment i de hastighetene du vanligvis kjører i. Dessuten blir bilen lettere i fronten, noe som er positivt for kjøreegenskapene. Med 5 i bilen, vil du normalt ikke leke racerbil, så det fungerer bra. Skal du kjøre mye med tung tilhenger, ville jeg vurdert større motor. De som har D2, har gjennomgående vært godt fornøyd, og synes de har fått mye bil for pengene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar