0

Benny, har kjøpt en 99 mod v70 hos en bruktbilforhandler den var da gått 235000, bilen ble solgt uten garanti da de allerede hadde brukt et verksted

spurt 2012-03-12 00:11:09 +0100

Hei benny, har kjøpt en 99 mod v70 hos en bruktbilforhandler den var da gått 235000, bilen ble solgt uten garanti da de allerede hadde brukt et verksted å fikset den opp for 16000 kroner, den var også uten historikk på service. men fikk da bilselger til å sende den opp på verksted for en siste sjekk sånn at jeg kunne være sikker på at alt var i orden, men nå 1,5 måned etterpå hadde jeg bilen inne hos Volvo merkeverksted for en storservice 240000 km. men der avdekket de en masse feil, og de kan umulig ha oppstått så fort, her er feilene :

defekt vakumslange knekt holder bakerste del eksosanlegg noe sprekk i nedre momentstag mellom chassi og gearkasse mansjetter tannstang var stripset fast og var løse oljesvetting tannstang oljesvetting mellom motor og gearkasse lekasje på tettering motor

hva mener du Benny

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-12 12:46:48 +0100

Du har kjøpt en 13 år gammel bil som har gått snart 250 000 km. Da synes jeg faktisk dette er småting - og slik man må regne med.

En defekt vacumslange er en bagatell, et knekt feste til eksosoppheng likeså. Litt oljesvettting på en så gammel bil er mer vanlig enn det motsatte.

Det er ikke noen stor sak å feste tannstangmansjettene bedre og ofte holder det med stripps

Det med sprekk i momentstag forstår jeg ikke helt - men neppe noen stor sak det heller. Hvor mye lekker tetteringen på motoren? Dette er en kjent feil på de fleste Volvo modeller - så lenge det ikke drypper eller lekker mye så drit i det!

Altså liten grunn til bekymring! Husk: Du har ikke kjøpt deg noen ny bil akkurat...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar