0

Jeg er på utkikk etter ny bil etter familieforøkelse. jeg har fått tilbud på en v70 2010 modell, men detter er en drive versjon med 1.6l motor. ville

spurt 2012-02-18 10:16:44 +0200

Hei.

Jeg er på utkikk etter ny bil etter familieforøkelse. Jeg har fått tilbud på en V70 2010 modell, men detter er en Drive versjon med 1.6l motor. Ville vel egentlig opp i 2.0 eller 2.4, men ettersom 1.6 er såpass rimelig i innkjøp i forhold vurderer jeg den. Tror du at dette kan være en bil som blir vanskelig å selge videre ettersom det går endel av de i markedet. Tenke litt lenger fremover i forhold til økonomisk tap, men har forstått det sånn at 1.6 er veldig slitesterk med lite tull...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-18 11:49:42 +0200

Motoren duger greit til vanlig bruk, og er rimelig og bra. Du må kanskje ofre litt når du kjører med fullastet bil, men det er en vanesak. Det er en gjennomprøvd motor, som sitter i mange biler. Den er produsert av PSA, som lager noen av de beste dieselmotorene som er å få tak i.

Kjører du mye med campingvogn eller annet tungt lass, ville jeg vurdert en større motor. Ellers er det jo mer dreimoment i den lille dieselen, enn i de fleste bensinmotorene.

Tror ikke det er spesielt negativt ved videresalg, da motoren gjør jobben sin overraskende bra.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar