0

Jeg har en volvo v70 2,0 2008 mod. den har alle de elektriske problem som jeg klarer og skaffe meg! ryggesensorene sluttet og virke for et år siden (

spurt 2012-01-05 21:20:55 +0100

Hei Benny, Jeg har en Volvo V70 2,0 2008 mod. den har alle de elektriske problem som jeg klarer og skaffe meg! Ryggesensorene sluttet og virke for et år siden (ledningsnett byttet da bilen var 6mnd pga brudd) NÅR DET ER KALDT STARTER ALARMEN OG HYLE I TIDE OG UTIDE, viskerene lever sitt eget liv selv uten nøkkel står i bil. eller som nå at de ikke virker i det hele tatt.

Er dette normalt eller et kjent problem for V70? Garantien er jo gått ut, så dette blir jo fort dyrt og feilsøke på uten at man har garanti for at man finner feilen.. noen gode råd fra deg, setter jeg stor pris på

Hilsen Terje Waagenes

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-05 23:24:07 +0100

Her har du en fordel om du har holdt deg til et og samme verksted tidligere. Helst merkeverksted. Da kan du f.eks forhandle deg fram til en goodie. Dere tar halvparten av utgiftene hver, eller dere deler på tre mellom kunde/ forhandler/ og importør. Har aldri hørt om så mye eletriske feil på v70 før, så dette er nok litt utenom det vanlige.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger