0

Har vurdert å kjøpe meg min første bil. har vurdert flere merker, men har kommet frem til at volvo v70 stasjonsvogn er noe jeg veldig gjerne vil ha e

spurt 2011-02-11 13:52:09 +0200

Hei! har vurdert å kjøpe meg min første bil. Har vurdert flere merker, men har kommet frem til at Volvo V70 stasjonsvogn er noe jeg veldig gjerne vil ha etter å ha prøvd uendelig mange biler i det siste. Hadde en V70 2006 modell på prøvekjøring her en dag og fant ut at det var en bil jeg glatt kunne ha kjørt mange, mange kilometer i, noe jeg også gjør iløpet av en uke. Jeg må på grunn av private ting kjøre Skien-Oslo et sted mellom tre og fire ganger i uken så det blir et sted mellom 900 og 1200km i uken. Har hørt av en bekjent av meg som kjører Volvo som taxi og sa at han ikke ville vært redd for å kjøpe denne Volvoen jeg nå har funnet selv om den har gått veldig langt. Den har alt det utstyret jeg kunne ha tenkt meg, ryggesensorer, automat og diesel. Det er en 2005modell taxikjørt Volvo V70, (her er linken til annonsen på finn.no: http://www.finn.no/finn/car/used/obje...), er det noe jeg burde være redd for når alle servicer og slikt er fulgt? Den er i akkurat den prisklassen jeg kan betale.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-11 18:20:56 +0200

Tror det er automaten som er den største bøygen. Har hørt om taxikjørte V70'er der automaten tar kvelden rundt 300.000, og privatkjørte med kun halve kjørelengden. Alfa og omega er å sjekke hvor ofte olja er byttet på kassa. En annen ting som ødelegger kassa, er høyt dreimoment på lavt turtall. La ikke motoren slite hardt på lavt turtall, da slites gearkassa. Dessuten er det turtallet på motoren som smører og kjøler kassa.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar