0

Hei! vurderer å invistere i en xc90 d5, men har hørt at det er urovekkende mye tull med disse. er det enkelte modeller som kan sikre meg et(under) gje

spurt 2010-10-15 14:30:15 +0200

Heihei! Vurderer å invistere i en XC90 D5, men har hørt at det er urovekkende mye tull med disse. Er det enkelte modeller som kan sikre meg et(under) gjennomsnittlig økonomisk bilhold? F.eks manuell kasse framfor automat? Ble de bedre etter et visst år? 2005? eller etter faceliften i 2007? Har en V70 2006 mod i dag, og det er ikke mye tull med denne, så jeg syns det er litt rart om andre volvomodeller er så utrolig verre. Det er vell mye av den samme teknikken som brukes?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-15 14:52:09 +0200

Heisann. Det var særlig de første årsmodellene det var en del tull med her, men de ble heldigvis ganske fort bedre.

Det at Volvo kommer litt dårlig ut i en del statistikker etc. skyldes ofte familiesvakheten med dårlige bremseskiver og endeledd / lenkarmer - noe som ikke hverken er speiellt alvorlig eller dyrt.

Det har vært litt kluss med aut. kassene også (igjen på de eldste) men jeg kunne ikke tenkt meg å kjøre XC90 med manuellt gir.

Aut er nok litt et "must" her og biler med manuellt holder seg dårligere i pris - en fordel hvis man skal kjøpe.

Mitt råd er å velge en så ny bil som mulig. Og 2005 modell eller nyere.

Jeg tror du fortsatt vil bli en fornøyd Volvo-eier.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar