0

Vi vurderer ny bil, og synes xc 90 er en pen bil som vil kunne dekke våre behov. 7 seter, sikkerhet, ol. men her er mange som advarer. bil med mye te

spurt 2009-09-20 15:20:54 +0200

Hei, vi vurderer ny bil, og synes XC 90 er en pen bil som vil kunne dekke våre behov. 7 seter, sikkerhet, ol. MEN her er mange som advarer. Bil med mye teknisk problem, bremser, girkasser, elektronikk, hjulllager, ja denne lista kunne blitt riktig lang.Har også hørt at etter 2006 så er disse feilene rettet opp og dette er blitt en grei og pålitelig bil. Hva mener du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-21 14:04:15 +0200

Hei Karl Erik. XC90 har hatt endel problemer og mitt inntrykk er at kvaliteten er ujevn. Noen opplever at bilen er så godt som feilfri, mens andre stadig vekk er på verksted. Det er nok også slik at den er blitt bedre med årene, så skal du kjøpe, anbefaler jeg en så ny bil som mulig. Du kan lese mer om feil og svakheter i bruktbilguiden vår.

Skjønner godt at du vurderer denne bilen. XC90 har veldig mange gode sider og der er ikke mange biler som tilbyr det samme til denne prisen. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar