0

Kjøpte bil som var eu godkjent aug2012 jeg kjøpte den i oktober med en bilselger men når den kom til molde med fraktbil og jeg begynte å kjøre.da spo

spurt 2013-03-27 10:37:22 +0200

kjøpte bil som var eu godkjent aug2012 jeg kjøpte den i oktober med en bilselger men når den kom til molde med fraktbil og jeg begynte å kjøre.DA sporet den helt jævlig ikke mulig og kjøre mer en 60 tok den inn på test Da må jeg .(1) bytte høyre og venstre bærebru og (2) en opphengskule.stor (3) slakke i venstrestyre arm.(4)nytt speedometer.(5) dekk var slitt høyre fremme på innsiden så ståltråene sto ut (6)cd spiller error når du prøver å få ut cd plate.(7) kart leser boksn bak leser ikke av platen. hvordan kunne den være eu godkjent?har måttet betale halve speedometer på 5000.-selv +alt det andre hva skal jeg gjøre er ikke fornøyd med bilen HJELP......

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-07-28 22:45:45 +0200

En EU kontroll eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som det egentlig heter, er en her og nå kontroll. Hva som skjer i morgen, har ikke noe å si - er alt innen for kriteriene da bilen er på kontroll, så er bilen godkjent. En PKK sier ikke noen om standen på bilen. Det skal være en del slakk i en opphengskule før man har lov å skrive mangel på den. Om foringene i bærebruene returnerer til sin opprinnelige plass etter belastning, gjør de egentlig jobben sin og er godkjent. Så lenge bilen ikke er trafikkfarlig, så er alt ok. Mest sannsynlig var den ikke trafikkfarlig i august, selv om den er det nå. Det kan skje mye med en bil i løpet av et halvt år.

En kule som allerede har fått slakk, blir fort mye verre fordi den da har en viss dødgang og får kraftigere slag ved ujevn vei.

CD-spiller har ingenting med trafikksikkerhet å gjøre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar