0

Jeg er student og bor i england. jeg avslutter studiene mine til sommmeren og flytter hjem til norge igjen. her i england fikk jeg kjøpt (kjøpte usett

spurt 2012-02-15 23:18:43 +0200

Hei Benny!

Jeg er student og bor i England. Jeg avslutter studiene mine til sommmeren og flytter hjem til Norge igjen. Her i England fikk jeg kjøpt (kjøpte usett på Ebay for en billig penge under finanskrisen) en 1999 Volvo S80 2.9 SE, 204 HK, automat, bensin, og selvfølgelig med ratt på HØYREsiden. Bilen har fulgt alle servicer og nylig er ABS-pumpen og alle 4 dekkene skiftet. Det er ingen problemer med billen så vidt jeg vet. Utvending er det noen striper her og der. Planen er å bruke denne bilen som flyttebil (får tillatelse av veivesenet til å kjøre den hjem å parkere den uten å betale avgifter) tilbake til kjære Norge, og det jeg lurer på er om denne bilen egner seg å selge som delebil i Norge? Selv om den har rattet på feil side? (Vet også at akkurat denne type motor ikke er så vanlig å se på norske veier) Eller må jeg bare regne med å skrote den når jeg kommer hjem?

Håper på svar!

Fred

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-17 13:57:21 +0200

Denne bilen er vel verdt særdeles lite i England regner jeg med, og motoren som sitter her er vel B6304. Det er den samme som sitter i 960, og den er det om ikke mye, en viss etterspørsel av. S80 forøvrig tror jeg ikke det er voldsom rift etter deler til. Dekk og felger passer mange andre Volvo modeller, så det er også noe som burde la seg omsette. For å ta bilen inn må du betale norsk mva - sjekk med tollvesenet hva de legger som grunnlag for momsen siden du ikke har noen nylig kjøpesum å vise til. Hvis jeg skal gi et forsiktig anslag, vil jeg tro den kan hente deg ca 10-15.000 som delebil hvis du tar den til Norge og betaler moms.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar