0

Vurderer og bytte bil , har idag enn bmw 320d touring 2000 mod. jeg har sett på mye forsjellig. men lurer litt på enn volvo s80 med minste bensin mot

spurt 2010-11-17 21:20:22 +0100

Hei Benny ! Vurderer og bytte bil , har idag enn bmw 320d touring 2000 mod. Jeg har sett på mye forsjellig. Men lurer litt på enn Volvo s80 med minste bensin motor , kanskje diesel men som koster noe mer. Hvordan er holdbarhet og komfor/sporslighet i forhold til bilen jeg har idag er ?? Er over middels bil interesert. Er på jakt etter bil til ca 100 000 og mindre , men ikke audi eller vw.

Håper du har noe og komme med..

Mvh

Broom entusiast

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-21 01:07:59 +0100

Hei! Det er jammen ikke bare lett å skulle velge bil. Volvo S80 er en betydelig større bil enn den du nå har,de har god kvalitet og FANTASTISK komfort, ikke minst takket være setene. Både diesel og bensinmotorene er gode, men bensinmotorene er jo de mest "sportslige" og har finest lyd, men dersom du i stedet velger diesel, så gå for en med 2,4, det er Volvos egen motor. Litt tørst men ikke så veldig. 2,5 liters diesel motoren går kanskje en tanke billigere men har ikke helt den samme kvaliteten da denne kommer fra VW.

Volvo S80 er nok ikke så sportslig som BMW-en du har nå, som du sikkert vet er det ikke sportslighet Volvo er mest opptatt av, men derimot komfort, kvalitet og sikkerhet. Jeg vil tro du vil bli svært fornøyd med Volvo S80. Du kan forresten sjekke Brooms bruktbilguide: http://www.tv2underholdning.no/broom/...

Lykke til!!!!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger