0

Jeg har blitt veldig glad i "kick down’’en" på bilen min, og bruker det ganske mye. er også med på glattkjøring osv der det blir en del sladding. det

spurt 2010-05-23 18:55:40 +0100

Hei Benny. Jeg har blitt veldig glad i "kick down’’en" på bilen min, og bruker det ganske mye. Er også med på glattkjøring osv der det blir en del sladding. Det har skjedd to ganger at bilen min har blitt "kvalt", men jeg har jo automat! Dette har skjedd når jeg har sladdet. Har du noen anelse om hvorfor den stoppet? Er det veldig skadelig for bilen å grisekjøre? Bilen er en S80 2.0t automat 99 modell. Forresten, hadde gjort seg med litt tøffere lyd, går det an å skifte noe eksos eller lignende?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-10-14 07:20:59 +0100

Hei du! Jeg hadde samme problemet med en 02 V70 2,4 bensin også automat.

Den kunne plutselig stoppe. Problemet med den var gasspjeldet (anbefaler deg å google det) Det er en kjent svakhet at Volvoer med bensin fra 99-03 ca har problem med akkurat det spjeldet.

Kom forbedret spjeld fra Bosch i 03 hvis jeg ikke husker feil.

Symptomene jeg hadde var vandrende tomgang, at den plutselig stoppet. Kan hjelpe å rense spjeldet + en softwareoppdatering fra Volvo, eller som jeg måtte, bytte det ut med det nye.

Når det gjelder grisekjøringen, så er det jo forskjellige definisjoner om hva som er grisekjøring. Et godt tips ang din automat, er å sjekke oljen! Den skal være rød, IKKE BRUN og IKKE lukte brent. Nå vet ikke jeg km stand på din bil, men har den gått over 100000 så er det lurt med et skifte:) Ta gjerne en flush av automatkassa.

Anbefaler deg å gå inn på jagrullar.se der ligger det masse om både spjeldet og automatkassa. Håper dette var til hjelp for deg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar